Novinky mezi oblíbenými pořady

S blížícím se jarem jsme si pro Vás připravili další novinky divácky populárních pořadů v galerii Art Francesco. Těšit se můžete na povídání malíře Ivana Svatoše,  exotickou ochutnávku Tichomoří,  drsnou krásu Bretaně či nečekanou divočinu v českých městech.

 

16.2.2017, od 19h

Ivan SVATOŠ: CO MI VYPRÁVĚL NOVÝ SVĚT (diashow) -Vydejte se s námi na virtuální procházku okolím Nového Světa společně s malířem Ivanem Svatošem a architektkou Ivanou Buttry. Dozvíte se, kde svítily poslední plynové lucerny,  za kým chodil Jakub Arbes či co našel v této malebné lokalitě spisovatel Ota Pavel. Ivan Svatoš Vám ukáže své oblíbené motivy z okolí Nového Světa. Společně poodhalíme genius loci této pozoruhodné lokality.

2.3.2017, od 19h

Jan Svatoš: VEČER S ČESKOU DIVOČINOU (filmová beseda) – Kde se nově usadily smečky vlků a jak je možné, že se k nám vrátil již vyhynulý pratur? Zajímavosti ze zákulisí natáčení dokumentárních filmů. Pořadem provází režisér J. Svatoš, který se této filmové tematice věnuje již 5 let.

9.3. 2017, od 19h

Ivana Buttry: PUTOVÁNÍ BRETANÍ (diashow) – Pokud Vás lákají rozeklané útesy,  nespoutaný oceán a tajemné světlo majáků, přijďte si poslechnout vyprávění o Bretani. František Kožík ji kdysi nazval Dcerou oceánu,  Jan Zrzavý se do ní zamiloval…fascinuje lidstvo od nepaměti a nyní je na čase, aby si získala i Vás. Společníkem Vám bude architektka Ivana Buttry,  autorka populární edice Putování Francií

20.4. 2017, od 19h

Martin Svatoš: NA GUADELOUPE S OBČANKOU (diashow) – Tropický ostrov Guadeloupe nabízí mnohem víc než jen tropickou džungli, výtečný rum a rozeklané pobřeží… Jak vypadá nejexotičtější department Francouzské republiky, jak se přednáší na univerzitě přímo na pláži a proč si jej nenechat ujít?

Cena vstupenky: 190 Kč vč. DPH
REZERVACE: na tel. 244 466 626 nebo na e-mailu galerie@artfra.cz
Plakát ke stažení PROGRAM JARO