Čokoládová Praha a další tipy na dárky s obrazy Ivana Svatoše

Připravili jsme pro Vás dvě čerstvé novinky z naší produkce.

  1. Řemeslná čokoláda s motivy obrazů Ivana Svatoše

Vydejte se na procházku čokoládovou Prahou prostřednictvím obrazů Ivana Svatoše a rodinné čokoládovny. Obdivujeme krásu pražských uliček, prohlížíme si dechberoucí panoramata, z věží kostelů slyšíme zvonit zvony, poslouchá-me šumění Vltavy pod Vyšehradem. Nyní máte možnost zapojit také chuť a ochutnat delikátní řemeslnou čokoládu. Ostatně české přísloví praví „Dobré jídlo, dobré pití, prodlužují živobytí.“ Prahu tak můžete vnímat všemi smysly.

Specifikace: Kolekce ručně vyráběné čokolády s jedinečnými chuťovými vlastnostmi z kvalitních surovin, vyrobená s láskou a výhradně z vysoce kvalitního kakaového másla z kakaových bobů. Neobsahuje palmový olej a jiné tukové náhrady.

Složení: Balení obsahuje 4 ks čokolády ve 3 druzích v dokonalém chuťovém akordu: S obrázkem: ·bílá čokoláda 30 g · slaný karamel 30 g · 70% hořká čokoláda 30 g Úzká s textem: ·70% hořká čokoláda 20g

Rozměr celé sady 4 čokolád: 19 x 12 cm

Čokoládu je možné koupit tady

2)Umělecké puzzle Karlův most

Tradiční hra puzzle rozvíjí fantazii, učí trpělivost a je to skvělá zábava pro celou rodinu. Je populární po celém světě, proto je vhodným dárkem i do zahraničí. V této podobě je s motivem oblíbeného obrazu „Karlův most“ Ivana Svatoše.

Kvalitní reprodukce obrazu Karlova mostu Ivana Svatoše složená z 260 ks dílků puzzle v kartonovém boxu. Rozměry puzzle obrázku: 41 x 28,7 cm

Puzzle můžete zakoupit zde